El CB Vic s’estrena amb victòria

Els de Sergi Fortes convencen en el primer partit de la temporada, on aconsegueixen el triomf a casa contra el Martorell

06/10/2022
Vic

Adrià Rosell

El Club Bàsquet Vic-Universitat de Vic va debutar diumenge amb bones sensacions davant el CB Martorell (83-77). Els locals van sortir molt forts d’inici i després de tres bones defenses i atacs ja havien col·locat el 6-0 al marcador. L’equip martorellenc va eixugar distàncies ràpidament, però cinc punts consecutius de Jofre Canal van trencar el marcador i van posar el 16-8 a l’electrònic, que obligava els del Baix Llobregat a aturar el partit. Amb el pas dels minuts, els vigatans van anar perdent precisió en atac, però la fermesa en defensa permetia tancar el primer període amb un 25-18 al marcador.

El començament del segon quart va ser molt més travat per l’enorme intensitat defensiva. Una bona mostra d’això és que en tan sols dos minuts i mig el CB Vic ja estava en bonus. Quan semblava que l’equip s’estancava, Fortes va moure la banqueta i els jugadors de refresc, amb un gran encert des del triple, van ampliar l’avantatge fins a un clar 42-25. Abans del descans, el Martorell va retallar distàncies i s’arribava a la mitja part amb 44-35 a l’electrònic.

Però el descans no va escaure bé al CB Vic: el Martorell es col·locava a només quatre punts (44-40), i és que els vigatans van estar més de quatre minuts sense aconseguir la primera cistella, obra de Boix des del tir lliure. A partir d’aquí, les sensacions van tornar ràpidament i la diferència s’ampliava de nou (50-41). Un nou contratemps pel Martorell, amb l’expulsió de Valdez per dues antiesportives, tancava el tercer quart amb el Vic dominant (59-52).

Al darrer període, un parcial de 4-0 inicial servia als vigatans per posar el +11 al marcador, un avantatge que van mantenir fins pràcticament el final del partit (83-77). El tècnic Sergi Fortes va qualificar la victòria de “molt treballada, duríssima, però molt important per agafar confiança després de perdre els dos partits de Lliga Catalana”.

En aquesta enquesta han votat 895 persones.