El CB Vic-UVic es proclama campió del grup B de la lliga EBA

Es va proclamar campió, a falta d’una jornada, gràcies a la victòria contra el Palma Air Europa

24/04/2018
Vic

Eufòria en acabar el partit. El CB Vic acabava de guanyar el Palma i, amb la victòria, es proclamava campió del seu grup de la lliga EBA. El conjunt de Dídac Herrero va ser el dominador durant tot el partit, però els conjunt illenc no li va posar fàcil. El Palma Air Europa va plantejar un partit força seriós i ordenat, els locals van saber respondre ràpidament al primer parcial en contra i van obrir una petita escletxa a l’electrònic (26-18). Els visitant van remuntar el partit i a tres minuts del descans estava igualat. Abans de la mitja part quatre triples van permetre al Vic tornar a agafar avantatge. A la segona part es sobreposaven les defenses, però el Vic ampliava la diferència. L’últim quart només va servir per fer àmplia la diferència.

El play-off entre els quatre millors equips catalans de la lliga EBA es disputarà a la pista dos del Castell d’en Planes els dies 5 i 6 de maig.