El CP Manlleu passa a semifinals de la Copa de la Reina

Supera l’Igualada Femení (6-2) i s’enfrontarà al Gijón aquest dissabte (13:15h)

06/05/2022
Lleida

El Martinelia Manlleu, el vigent campió de la Copa de la Reina d’hoquei patins, va confirmar els pronòstics que el feien favorit en l’enfrontament de quarts de final d’aquest divendres al migdia contra l’Igualada Femení, a qui ha superat per un clar 6 a 2. Nara López avançava el Manlleu ben assistida per Anna Casarramona però Aida Mas responia a la següent acció amb un xut llunyà i feia l’1 a 1. Les manlleuenques no van tardar a tornar-se a posar per davant amb un nou gol de López a la contra i al tram final de la primera part Casarramona transformava una directa per una blava a Carla Claramunt.

A la segona part, novament López finalitzava un contraatac del conjunt de Jordi Boada per situar un 4 a 1 que posava les coses molt de cara, malgrat que les manlleuenques van desaprofitar diverses ocasions a bola aturada al llarg del partit per ampliar encara més l’avantatge. Al tram final, Ona Castellví era l’autora del cinquè en una bona triangulació mentre que Pati Miret feia el segon de l’Igualada transformant una falta directa i novament Castellví situava el 6 a 2 definitiu en una contra.

Aquest dissabte les manlleuenques s’enfrontaran al Telecable Gijón (13:15h) a semifinals.