El futbol omple els camps a l’estiu

Repàs als tornejos d’estiu disputats durant el juliol amb el de Taradell com a estrella

11/08/2022
Taradell

El torneig de futbol 5 de Taradell, el més multitudinari disputat fins ara després de 37 edicions, va finalitzar la setmana passada amb un camp de la Roureda ple i amb un molt bon ambient que va servir per viure les finals de les respectives categories.

En Prebenjamí els campions van ser Red Devils, que van golejar per 11 a 0 a la final Els Pistolers. La tercera posició va ser per a Bayés Team. En Benjamí el títol va ser per a Gabbiano Top Team Mantoya, que va derrotar a la final Fire’s per 3 a 2. La tercera posició va ser per a Nottingham Pressa. En categoria Aleví es van imposar els Tiki Taka Team davant els Futcracks per 1 a 0. La tercera posició va ser per a ADN Futbol.

Els Aston Birra, guanyadors a Ripoll

En Infantil els campions van ser Rayo Cayetano, que es va imposar als penals en la final a Les Feres. La tercera posició va ser per a Aston Birra.I en Cadet la victòria va ser per a ESEBA, que va imposar-se a la final en la tanda de penals a Dtot & Rafart. El tercer lloc va ser per a Street Soccer.

Papates Papiol es van imposar al torneig de Sant Miquel de Balenyà

El mateix dissabte a la tarda també es van disputar les finals en la categoria Plata. En Benjamí els campions van ser els MVP’s, que van guanyar per 0 a 2 els Minicracks. El tercer lloc, per a Llops Verds Nou Arc. En Aleví els Ballhunters es van imposar a la final a Jefecitos Rafart, mentre que el tercer lloc va ser per a Blue Boys. En Infantil, la victòria va ser per a Somnius, que va guanyar a la final per 4 a 3 a Los New Team. La Nasa FC va ser tercer. Finalment, en Cadet, el títol va ser per als Latin Lovers al guanyar per 3 a 0 El Remat d’en Pep. El tercer lloc va ser per a Carcamals.

Les primeres finals dels tornejos d’estiu es van disputar divendres. A Sant Miquel de Balenyà la competició va acabar amb la disputa de la final amateur en la qual Papates Papiol es va imposar a Osona King i la Cadet amb victòria de Porta Team davant SMB Cadets.

Rif Veterans van guanyar a Calldetenes

A Calldetenes el torneig de futbol 7 es va disputar en categoria Sènior i Veterà. Rif Veterans es va imposar a Automatismes Creus per 7 a 4, mentre que en Sènior Rif i FC Tazaghin van empatar a 2 a la final amb victòria de Rif a la tanda de penals per 3 a 2.

També es va posar punt final a una nova edició del Trofeu Cabina de Ripoll, que s’ha disputat durant tot el mes al Municipal de Ripoll. Els guanyadors van ser l’Aston Birra, que es van imposar a la final al Garci Roja per 4 a 2. El tercer lloc va ser per a Punta Copeo BLC.

EL TENERIFE GUANYA LES 24 HORES DE SANT JULIÀ

La formació de Tenerife

L’últim cap de setmana de juliol tam´be es va disputar la 39a edició de les 24 hores de Sant Julià de Vilatorta, una competició en la qual realment són 36 les hores que la pista del pavelló està ocupada per aquesta competició que va començar dissabte a les 9 del matí i va finalitzar diumenge a les 9 del vespre. En les primeres 24 hores es disputa la fase de classificació i en les 12 restants, les eliminatòries. Hi van participar un total de 20 equips, dividits en cinc grups de quatre. A la primera semifinal es van enfrontar Els Veïns de Baix i Via Ceràmica, amb un resultat d’empat a 2 i amb victòria de Via Ceràmica a la tanda de penals. A l’altra semifinal, Tenerife es va imposar per 5 a 1 i va acabar guanyant el torneig per 2 a 6 en una final que es repetia de l’edició anterior. Brian, del Via Ceràmica, va ser el millor jugador; Jordi Muntanyà (Godfathers) va ser escollit el millor porter, mentre que el Mavick Foot Club, que comptava amb dues jugadores a l’equip, va ser escollit el millor equip de Flair Play. Durant els dos dies el pavelló de Sant Julià es va omplir d’aficionats i de bon ambient per seguir en directe els partits.

En aquesta enquesta han votat 61 persones.