El Manlleu es retroba amb la victòria a Olesa

L’AEC Manlleu es va retrobar amb la victòria després de quatre partits consecutius empatant a 1 i es va imposar per 0 a 2 al camp del cuer de Tercera Divisió, l’Olesa de Montserrat. Van marcar Dani Planagumà i Maik.

11/10/2009

Al primer temps, Planagumà va tornar a ser el jugador que va disposar de més bones ocasions i al minut 41, amb un xut ras i potent des de la frontal de l’àrea inaugurava el marcador.
A la represa, el domini dels de Cargol es va fer més intens. L’Olesa no aconseguia sortir del seu propi camp, però el Manlleu, tot i disposar d’oportunitats no acabava de sentenciar. Al minut 66 però va arribar el gol de la tranquil·litat pels manlleuencs. Després d’una centrada de Planagumà i d’un xut de Venzal, Maik va aprofitar un rebot per col·locar la pilota al fons de la xarxa i fer pujar al segon gol. El protagonista de la recta final del partit va ser el porter local, que va evitar una golejada.

Olesa : Pujol, Samu (Raúl), Moises, Francis, Condis (Cristian), Àlex, Morillo (Arjona), Enric, Soler, Moron, Pelegrin.

Manlleu: Tato, Raul Calvo, Masoliver, Arxi, Ruben Ortiz, Venzal (Ferrer, ), Gely, Granell (Alexis, ), Maik, David Pérez (Mito) i Dani Planagumà.

Gols: 0-1, Planagumà, min 41; 0-2, Maik, min 66.

Li sembla bé que Pedro Sánchez hagi decidit continuar?

En aquesta enquesta han votat 255 persones.