El Manlleu femení d’hoquei assoleix dues golejades més i es manté líder a l’OK Lliga

Les manlleuenques segueixen comptant per victòries els partits que disputen a l’OK lliga en la seva temporada de debut a la competició malgrat els contratemps que els puguin sorgir. Aquest cap de setmana tenien dos partits a Galícia i el viatge va ser accidentat.

24/09/2012

L’avió de Vueling amb què es desplaçaven va rebre l’impacte d’un ànec i va haver de tornar a l’aeroport de Barcelona on l’equip va ser recol·locat en un altre vol.

Finalment van poder arribar a Galícia per enfrontar-se dissabte a la tarda al Borbolla a qui van guanyar per 2 gols a 8 gràcies a 4 dianes de Laura Vall i a 4 més de Yolanda Font.

Ahir al migdia es van enfrontar al Traviesas de Vigo i la victòria encara va ser més contundent, per 0 a 10. La nova jugadora del club Laura Vall va tornar a ser l’encarregada d’obrir el marcador al minut 6 i un minut després hi tornava. Aina Bruguera feia el 0 a 3 als 10 minuts de joc i abans del descans Yolanda Font amb dos gols i Laura Barcons amb dos més posaven un contundent 0 a 7.

La segona part va servir perquè Sandra Nuri encetés el seu compte particular i perquè Laura Vall i Laura Barcons tanquessin el seu particular hat-trick amb un gol més cada una.

Està d’acord que els ajuntaments incorporin l’ús del català als requisits per adjudicar contractes públics?