El Manlleu treu l’orgull amb l’Argentona i torna a guanyar (3-2)

Supera l’Argenntona, amb qui és colíder

04/12/2023
Manlleu

No s’havia complert ni un quart d’hora de joc quan Toni Rossel primer i Joel Puntí després marcaven dos gols que feien pensar que seria una tarda plàcida per al Manlleu.

Els de Manel Sala feia cinc setmanes que no guanyaven i diumenge a la tarda ho van tornar a fer i a més davant l’Argentona, que arribava a Manlleu com a líder.

L’Argentona, però, va retallar la diferència a la mitja hora de joc i va estar a punt d’empatar a les acaballes del primer temps en un parell d’accions que Ivan va resoldre sense problemes. A la represa, el Manlleu va saber, primer, aguantar el resultat i després patir.

Fins que va arribar el gol d’Omar pràcticament no hi va haver cap oportunitat. El 3 a 1 va ser un gol de contraatac iniciat per Martí Soler i amb una gran assistència de Rafel Roger que Omar va resoldre per sota les cames del porter.

L’Argentona es va bolcar a l’atac i el Manlleu va defensar el resultat. El 3 a 2 al minut 88 va donar vida als visitants, i malgrat els sis minuts d’afegit el Manlleu –que hauria pogut fer el quart– va saber defensar amb orgull un resultat que el posa colíder empatat amb l’Argentona.

Després d’aquesta jornada tots dos equips comparteixen liderat a la taula, amb 24 punts.

Li sembla bé que Pedro Sánchez hagi decidit continuar?

En aquesta enquesta han votat 489 persones.