Esports

El Martinelia CP Manlleu es fa fort davant el Cerdanyola (3-1)

Un resultat que els situa setens a la classificació amb 16 punts, una setmana abans de visitar la pista del Vic per jugar el derbi osonenc

30/01/2024
Manlleu

Joan Picart va ser el protagonista de la victòria del Martinelia CP Manlleu davant el Cerdanyola, dissabte al vespre. El Manlleu va guanyar per 3 a 1, amb tres gols de Picart. Segon partit consecutiu que els manlleuencs jugaven com a local i segona victòria que els permet escalar posicions. I això que el Cerdanyola va ser qui va començar marcant amb un gol al minut 2 després d’un embolic dins l’àrea. El Manlleu va reaccionar amb un contraatac finalitzat per Picart. Si l’inici de partit havia estat intens encara ho van ser més els següents minuts, en un partit boig i on el resultat es va quedar curt per les ocasions que hi va haver a una i altra porteria. I és que els dos porters van evitar una golejada. Els manlleuencs van tornar a trobar a faltar la punteria en certs moments del partit, sobretot en jugades de bola aturada. La més clara, en el darrer minut quan Picart no va poder transformar una directa. Sí, en canvi, que va marcar just començar el segon temps, aixecant la bola i superant Pérez.

Amb el 2 a 1 el partit va seguir la mateixa tònica que el primer temps. Accions a banda i banda, amb poc finatemps per descansar i amb molts temps morts demanats pels entrenadors que els jugadors aprofitaven per agafar aire. Les ocasions es multiplicaven, però costava marcar. També de bola aturada. Els dos equips van arribar a les 10 faltes però ni el Manlleu ni el Cerdanyola van aconseguir marcar en les faltes directes. El Manlleu dominava el marcador però a la pista cap dels dos equips tenia el partit controlat, si bé eren els locals qui cada vegada s’aproximaven amb perill a l’àrea visitant. El capità manlleuenc Roger Codinach topava amb el pal en dues ocasions, la primera en una recuperació al mig del camp i la segona en el refús d’una directa. El partit estava viu i res decidit, fins que a dos minuts per al final novament Picart i en una jugada calcada a la del segon gol tornava a aixecar la bola i superava Pérez per posar el 3 a 1. Era el gol de la sentència després d’un partit amb molt de desgast físic que el Manlleu va poder treure endavant. Un resultat que els situa setens a la classificació amb 16 punts, una setmana abans de visitar la pista del Vic per jugar el derbi osonenc.

Quina creu que serà la força més votada a les eleccions al Parlament?

En aquesta enquesta han votat 65 persones.