El Martinelia Manlleu, campió de la Lliga Catalana

Es va imposar 6 a 5 al Cerdanyola

24/10/2021
Manlleu

El Martinelia Manlleu és el campió de la Lliga Catalana d’hoquei després de guanyar el Cerdanyola per 6 a 5. Ho va fer després de remuntar un 1 a 4 contra el Cerdanyola, que va dominar el partit a la primera part. Es va avançar en el minut 10, i tot i que el Manlleu va poder igualar el matx tres gols de Gemma Solé abans del descans deixaven el partit amb un 1 a 3 a favor del Cerdanyola.

El Manlleu va desaprofitar un penal just començar el segon temps, mentre que novament Solé marcava pel Cerdanyola. Només treure del mig del camp, Nara López en va tenir prou amb 10 segons per marcar el 2 a 4. Era el gol que posava dins del partit el Manlleu, que va reaccionar i va capgirar l’electrònic. Maria Díez va fer el 3 a 4, i després que el Cerdanyola desaprofités una falta directa Ona Castellví empatava el partit (4-4). La mateixa jugadora posava per davant el Manlleu i Anglada feia el 6 a 4. El Cerdanyola, que no volia donar el partit per perdut, retallava la diferència amb el 6 a 5 a 13 segons per al final. Amb aquesta victòria el Manlleu es treu l’espina de la temporada passada, quan va perdre la final. A les semifinals el Martinelia Manlleu es va desfer del Bigues per 0 a 4, mentre que el Voltregà no va caure contra el Cerdanyola per 2 a 1 en un ajustat partit.

El proper cap de setmana, el Manlleu jugarà la Supercopa femenina. En el sorteig celebrat divendres, va quedar emparellat al Cerdanyola. L’altra semifinal la jugaran el Palau i el Telecable.

Veu bé l’avançament electoral a Catalunya?

En aquesta enquesta han votat 855 persones.