Esports

El masculí del Club Gimnàstic Osona arrenca amb força la temporada

Dani Mendieta va obtenir la medalla d’or en la màxima categoria, la Via Olímpica 10

27/02/2024
Besalú

Bons resultats de l’equip masculí del club Gimnàstic Osona-Garrotxa en la primera fase de la copa catalana disputada a Besalú. En la categoria de Base hi van competir quatre gimnastes del club, i en Via Olímpica, cinc.

En Base 2, Biel Comerma va aconseguir la medalla de bronze en la general, i una segona posició en l’aparell de terra. Eneko Hernández va ser 15è en la general. Tots dos s’estrenaven en competició oficial.

Yann Sánchez va assolir la medalla de plata en Base 3, i va destacar en els aparells de d’anelles, paral·leles i barra -a on va ser segon-, i tercer en terra. En Base 4, Pep Planella va ser sisè en la general.

En Via Olímpica, Eloi Matas i Jordi Capdevila es van estrenar en la categoria. Matas va ser segon en la general de Via Olímpica 2, i va ser el millor en barra i arcs.

Pel que fa a Capdevila, també va obtenir la medalla de plata en Via Olímpica 4, guanyant en l’aparell de terra i segon en els arcs, les anelles, el salt i la barra.

Kilian López va ser sisè en la general de Via Olímpica 6, i Arnau Garsot -que portava un any sense competir-, va arribar a una meritòria cinquena posició

En la màxima categoria, la Via Olímpica 10, Dani Mendieta va signar una actuació fantàstica, aconseguint la medalla d’or en la classificació general i en els aparells de terra i salt. També va ser segon en arcs, anelles i paral·leles, i tercer en barra.

Copa catalana femenina

Pel que fa a la primera fase de la copa catalana femenina hi van prendre part 20 gimnastes del del club en les categories de Base 6P, Base 6M, Base 6G, Base 8P i Base 9. Des de l’entitat destaquen la cinquena posició en salt de Nora Nogué i la novena en la mateixa disciplina de Margaret Armstrong en B6M.

Mariona Planella i Bruna Rodríguez van empatar en quarta posició en salt, mentre Bruna Freixa va ser sisena en paral·leles, totes elles competint en categoria B6G.

En B8P, Paula Alcalde va ser setena en paral·leles i en el nivell B9, Abril Grabalosa va ser quarta en salt i setena en barra. Carla Puig va acabar dotzena en salt.

Creieu que és cert que la gent va als supermercats a una hora concreta per lligar?

En aquesta enquesta han votat 405 persones.