El Subirats Centelles de futbol sala femení ensopega en el primer partit de la temporada a casa per 1-4

Després de la derrota de la setmana passada a la Rioja, les de Blanca Díez tampoc van poder celebrar dissabte la primera victòria de la temporada davant la seva afició contra el Cidade de As Burgas.

24/09/2012

Com en la primera jornada, les centellenques van tenir poc premi pel seu treball i la seva lluita davant d’un rival amb més experiència, el Cidade de As Burgas, que s’avançava al minut 6. Poc després Anna Rifà empatava el partit però les gallegues tornaven a avançar-se abans del descans.

A la represa el partit es va mantenir igualat però mentre el Centelles enviava al pal la majoria de les seves ocasions, les visitants encara van poder marcar dos gols més.

En aquesta enquesta han votat 92 persones.