El Taradell s’enfonsa davant un Alcobendas efectiu i superior (2-6)

Aquest 2024 encara no sap què és puntuar

30/01/2024
Taradell

El Taradell no aixeca cap i davant l’Alcobendas va encaixar la tercera derrota consecutiva. De fet, aquest 2024 encara no sap què és puntuar. L’Alcobendas va ser clarament superior a un Taradell que no va tenir efectivitat. Només començar els locals ja van marcar. El Taradell va buscar l’empat però va topar amb el porter local i també li va mancar encert. El contrari que els visitants, que al minut 19 van fer el segon. Víctor Crespo de penal va retallar la diferència però una falta directa va permetre al rival marxar al descans amb dos gols d’avantatge (1-3).

El gol de Tino Molera només començar el segon temps donava esperances als taradellencs, però va ser un miratge. L’Alcobendas va ser superior, tant en atac com en defensa. Tot i el 2 a 4 el Taradell va estar dins del partit fins al minut 47, quan el 2 a 5 va deixar el partit sentenciat. L’Alcobendas encara va tenir temps de ferne un altre.

Té previst votar a les eleccions europees del proper 9 de juny?

En aquesta enquesta han votat 487 persones.