El Tona es retroba amb la victòria

El tonencs trenquen la ratxa negativa del 2023 en superar un rival directe, el Vilafranca

01/03/2023
Tona

El Tona va aconseguir la primera victòria d’aquest 2023 davant un rival directe a la zona baixa de la classificació. Els tonencs no van fer un joc brillant però sí un gran treball col·lectiu per aconseguir els tres punts i trencar la ratxa negativa. Tot i això, el Vilafranca va començar millor i va disposar de dues bones ocasions. La primera, en un servei de córner i la segona, en una falta lateral que va acabar en gol però l’àrbitre el va anul·lar per fora de joc. A partir d’aquí, el Tona va començar a tenir una mica més la pilota i a crear mal a l’esquena de la defensa amb els moviments d’Ale i Adrià. Al quart d’hora de joc, Juvi rep una pilota i amb un xut llunyà va marcar el 0-1 per l’escaire. El gol donava tranquil·litat als tonencs, que a la mitja hora aconseguien marcar el segon. Juvi recuperava una pilota en una mala passada del porter i cedia a Ale perquè marqués a porteria buida. Però el Vilafranca va fer un pas endavant i va fer patir el Tona fins al descans amb molta insistència en atac però amb uns tonencs ben posicionats i que van saber refusar totes les jugades.

A la segona part, el Tona va sortir a intentar buscar el tercer gol i sentenciar el partit perquè sabia que si feia un pas endarrere patiria més del compte. Així que es va fer amb el domini de la pilota fins que al minut 74, en un error de marcatge en un servei de córner, Reche retallava distàncies al marcador. A la següent jugada, Adrià rebia una bona passada de Casca però la defensa va desviar la rematada a córner. Al minut 87, després d’una bona passada d’Enric Vallès, Adrià superava el porter amb una vaselina per fer el tercer, però en el descompte, en un error de marcatge en una falta lateral, arribava el 2-3 final.

En aquesta enquesta han votat 474 persones.