Voltregà-Gijón, final de la Copa de la Reina

El Voltregà buscarà aquest diumenge la seva sisena Copa de la Reina davant del Gijón, que ha eliminat el Manlleu

El Voltregà jugarà aquest diumenge a les 6 la final de la Copa de la Reina d’hoquei patins, que oferirà en directe El 9 TV.

Sense Natasha Lee, lesionada i que és dubte per a la final, les noies de Beto Borregán van eliminar aquest dissabte per 3 a 2 un Palau de Plegamans que mai es va donar per vençut, tot i que dos gols de penal de Berta Tarrida encarrilaven el partit per les blanc-i-blaves. A 5 minuts pel final Nara López feia el 3 a 1 de falta directa.

El Manlleu, un dels equips més joves de la competició, queia a la segona semifinal per 3 a 0 contra el Gijón. Amb el 2 a 0 a la segona part, les manlleuenques es van quedar amb només dues jugadores de pista per dues blaves consecutives però Ester Tosar va evitar el gol. L’arbitratge va penalitzar amb més faltes l’equip osonenc, que encaixava el tercer gol a dos minuts pel final.

Així doncs, el Gijón, que no ha perdut cap partit aquesta temporada ni ha encaixat cap gol a la Copa de la Reina, defensarà el títol davant del Voltregà, que no el guanya des de 2014.

En aquesta enquesta han votat 103 persones.