Empat del Tona al darrer minut

El Vilassar, sense fer gaire res, va aprofitar dos errors tonencs per posar-se per davant al marcador.

26/01/2023
Tona

El Tona va sumar un punt en el darrer minut al camp del Vilassar de Mar en un partit que es va posar de cara per als tonencs amb un gol de Roquet als quatre minuts de joc, però els locals van capgirar el marcador abans del descans aprofitant dues errades del conjunt tonenc.

El partit va començar bé per als tonencs, ja que en una jugada per banda dreta de Dídac centrava la pilota al segon pal, on Roquet rematava de cap per marcar el 0-1. El Tona va dominar i jugar en camp contrari disposant de diverses ocasions per marcar el segon gol, les més clares un xut creuat de Ferri que va aturar Díez i un xut des de la frontal de Maik que també va desviar el porter local. El Vilassar tenia molta dificultat per sortir del seu camp, però a la mitja hora de joc l’àrbitre va xiular penal per mans de Dan Coll, mans clares, i Monterde es va encarregar de transformar la pena màxima en l’empat. A les acaballes de la part, en una pilota llarga que la defensa tonenca no encerta a refusar, Poves va guanyar la posició i amb un xut creuat capgirava el marcador. El Vilassar, sense fer gaire res, va aprofitar dos errors tonencs per posar-se per davant al marcador.

A la segona part, els locals van sortir a perdre temps davant d’un Tona que intentava ser protagonista amb el control de la pilota però amb un ritme baix ja que els locals no deixaven fer res. Fins que en els últims minuts de partit, els tonencs es van llançar a l’atac i després d’un fort xut d’Ale Gaitan que va sortir fregant el pal, Muritala centrava una pilota perquè Adrià Casanova rematés amb un xut creuat per marcar el gol de l’empat en l’últim minut de partit.

Al final, el Tona suma un punt en un partit en què no va ser determinant quan tocava ser-ho i va suar fins al final per acabar empatant.

En aquesta enquesta han votat 97 persones.