“És molt important començar amb dues victòries i dues porteries a zero”

Valoració positiva del tècnic del Manlleu, Manel Sala, després de la victòria per 0-1 al camp del Bosc de Tosca

24/09/2023
Manlleu

Segon partit i segona victòria del Manlleu a Primera Catalana. Aquest dissabte els de Manel Sala van aconseguir sumar els tres punts al camp del Bosc de Tosca gràcies a una victòria per la mínima.

En el duel, els manlleuencs es van poder avançar amb una diana d’Aitor al minut 67. Els de Manel Sala van jugar gairebé tota la segona part amb un home menys, a causa de l’expulsió del porter Ivan González (51′).

Al final del partit, el tècnic del Manlleu Manel Sala es mostrava satisfet per la feina dels seus futbolistes. I és que l’equip encadena dues victòries i encara no li han marcat cap gol.