Festival de gols del Manlleu contra el Noisy Le Gran francès

Les manlleuenques van ser molt superiors al conjunt francès en la segona jornada de la WSE Champions League femenina

24/01/2023
Manlleu

El Martinelia Manlleu va golejar 13-0 l’equip francès Noisy Le Grand en la segona jornada de la WSE Champions League femenina. Les manlleuenques sumen la segona victòria per liderar el grup B amb sis punts.

El partit es va posar de cara ben ràpid per al conjunt manlleuenc, ja que al primer minut Castellví marcava l’1-0. Les locals van pressionar molt a dalt i creaven moltes ocasions sense deixar que les franceses passessin del mig del camp. De fet, la primera arribada del Noisy no va ser fins al minut 7 però sense complicacions per a Alonso. Poc després Gurri marcava el segon gol amb un xut que va entrar per l’escaire. A partir d’aquí, els gols van anar arribant en gairebé cada atac clar local. López marcava dos gols consecutius després de dues assistències de Comas i de Castellví rematant al segon pal a porteria buida i després era Garciolo qui feia el cinquè amb un xut des de fora de l’àrea. En els minuts finals, Castellví feia un doblet per arribar al descans amb un clar 7 a 0.

A la represa, les franceses es van tancar més per intentar evitar una golejada més àmplia i van aconseguir aturar els atacs locals els 11 primers minuts de la segona part, però a la que les manlleuenques van aconseguir trencar el mur visitant, de nou van començar a ploure gols. Bulló feia el vuitè gol, Comas marcava dos gols més en menys d’un minut i Canal marcava el seu primer particular a manca de deu minuts per al final. Les visitants van intentar marcar a la contra, però les poques vegades que van arribar a porteria es van trobar Iglesias molt segura sota pals. Garciolo va tancar el marcador amb dos gols més pel 13 a 0 definitiu a quatre minuts per al final.

En aquesta enquesta han votat 122 persones.