EN DIRECTE EL 9 TV
EN DIRECTE EL 9 FM

El CP Manlleu femení comença l’any guanyant

Les d’Arnau Casanovas es van imposar al Liceo per 4 gols a 1 tot i que no van poder sentenciar fins al tram final.

16/01/2017
Manlleu

El Manlleu femení es va endur la victòria en el primer partit de l’any. El conjunt que entrena Arnau Casanovas va començar marcant però tot i això va haver de patir per poder sentenciar el partit i acabar guanyant per 4 gols a 1.

Les manlleuenques van encaixar el primer gol al minut 7 en una acció de Laura Barcons que en una falta a la frontal va cedir la bola a Gemma Solé i aquesta va afusellar la portera Guscin amb un tret ajustat a la base del pal. El Manlleu va tenir més ocasions abans del descans però va perdonar i no va poder tornar a marcar.

No va ser fins a la segona meitat quan el Liceo va posar la por al cos al Manlleu. Primer amb un penal que Sanjurjo va enviar al travesser per les gallegues. Burgaya també va enviar la bola al travesser a l’altra porteria. El Liceo va empatar a set minuts pel final amb una bola penjada i desviada. La inquietud va durar un minut perquè Elisabet Gurri feia el 2 a 1 un minut després. Els nervis van durar fins al final perquè no va ser fins a un minut pel final quan Gemma Solé i Laura Barcons van sentenciar amb el 4 a 1 final.

Ara les manlleuenques són quartes a la classificació tot i que amb un partit menys i amb opcions de situar-se al segon o tercer lloc empatades amb el Voltregà.

En aquesta enquesta han votat 61 persones.