Júlia Cugura i Maria Sánchez, podis del Gimnàstic Osona en la classificació general a Bellvís

L’equip de B3P va aconseguir la segona posició

19/03/2024
Bellvís

Amb una expedició formada per 43 gimnastes de l’entitat, el Club Gimnàstic Osona-Garrotxa va obtenir uns bons resultats en la segona fase de la Copa Catalana de gimnàstica artística disputada a Bellvís en les categories de Base 1 a 5, i Escolars E4G.

En la categoria B5P, Helena Llavina va ser desena en l’aparell de barra, i en la B4M Carla Llongarriu va obtenir la setena posició en la general, sent sisena en paral·leles. En aquest nivell l’equip format per Jana Casas, Kiara Anglada, Carla Llongarriu i Irina Pérez van assolir la sisena posició.

Bruna Freixa, en la categoria B3M, va quedar en setè lloc en la general, destacant un quart lloc en salt i el desè en paral·leles. En B3G i l’aparell de salt, Sara Marín va ser tercera i Gemma Moreno sisena.

Júlia Cugura va ser segona en la classificació general en el nivell B3P, gràcies a un primer lloc en salt i un segon en barra. Arlet Roig va ser quarta en paral·leles i cinquena en terra.

L’equip format per Arlet Reig, Iona Pujolar, Laia Coma i Júlia Cugura van ser subcampiones en la
categoria de B3P.

La gimnasta Maria Sánchez
La gimnasta Maria Sánchez / CG Osona

A B2P Gina Colom va ser cinquena a la classificació general, tercera en salt, novena a terra i vuitena a
barra. Lara Sáez va ser cinquena en paral.leles. Per equips, en aquesta mateixa categoria, les gimnastes Gina Colom, Abril Rigall, Lara Sáez i Gal.la Florido van ser quartes.

Maria Sánchez va ser campiona en l’ aparell de barra, tercera en classificació general i quarta a terra
en la categoria de B1G. També en aquesta categoria, Noa Ojeda va ser setena en barra i vuitena en paral.leles.

Creieu que és cert que la gent va als supermercats a una hora concreta per lligar?

En aquesta enquesta han votat 404 persones.