Nova victòria i porteria a zero del Vic Riuprimer REFO (0-1)

El Vic Riuprimer supera l’AEM per la mínima i encadena sis jornades consecutives guanyant

27/11/2023
Lleida

Després de descansar un cap de setmana, el Vic Riuprimer REFO no ha perdut l’estat de gràcia i dissabte al vespre va sumar la sisena victòria consecutiva i el tercer partit sense encaixar cap gol. Va superar el conjunt lleidatà de l’AEM per 0 a 1.

El gol de Núria Sala al minut 65 va ser suficient perquè el conjunt que entrena Christian Donaire sumés tres punts contra un rival directe a la classificació. El partit va ser molt complicat. El conjunt lleidatà no havia perdut cap partit fins al moment i es van trobar damunt del terreny de joc dos equips que van proposar un molt bon futbol.

Les locals buscaven les esquenes de les jugadores osonenques i van disposar d’un un contra un davant Aina Macià que la portera del Vic Riuprimer va aguantar molt bé per evitar el primer gol del partit. Aquesta va ser una de les poques accions clares de perill de les locals.

En canvi, el Vic Riuprimer en va disposar de més. En destaca una jugada de Núria Sala amb assistència al punt de penal per Marta Alegre que va topar amb la portera local que va fer una gran aturada i un travesser d’Alba Cardona. A la mitja part el resultat era l’inicial.

A la segona part el Vic Riuprimer va sortir més fort. La pressió asfixiant de les visitants va tenir els seus fruits.

L’AEM perdia ràpidament la pilota i les recuperacions de les jugadores osonenques es convertien en ocasions de gol. En una d’elles, als pocs minuts de la represa, Núria Sala va marcar però la col·legiada va anul· lar el gol per fora de joc.

Poc més tard, la capitana del Vic Riuprimer va tornar a marcar i aquesta vegada el gol va pujar a l’electrònic. A partir d’aquí el partit va deixar de tenir ocasions. El Vic Riuprimer va defensar aferrissadament el resultat sent molt consistents a darrere i pràctiques en la sortida de la pilota.

D’aquesta manera no hi va haver ocasions ni en una ni en altra porteria i al final les osonenques van sumar tres punts més que les enfila una mica més a la classificació. Donaire comentava que “hem tirat endavant un partit que es presentava molt difícil i que a la mitja part estava molt travat. L’equip ha recuperat la confiança”.

Té previst anar de vacances aquest estiu?

En aquesta enquesta han votat 360 persones.