Parés i Ujaque es classifiquen per a la final estatal del Mercedes Trophy

El Club de Golf Montanyà va acollir el torneig Stern Motor amb 150 participants

20/06/2019
El Brull

El Club de Golf Montanyà va tornar a acollir dissabte el torneig de golf Stern Motor, que s’integra dins del prestigiós circuit Mercedes Trophy, que enguany celebra la trentena edició. Al voltant de 150 participants es van aplegar a les instal·lacions osonenques, un dels amfitrions dels 27 tornejos en els quals s’organitza el circuit Mercedes Trophy.
Els jugadors amateurs, que han de ser tots majors de 18 anys per reglament i han de tenir la llicència federativa vigent de la Reial Federació Espanyola de Golf, van competir en la modalitat stablefort sobre un únic recorregut de 18 forats i en dues categories handicap (0 a 17,9 i superior a 18,0 a 36).
El primer classificat de la primera categoria va ser un jugador local, Carlos Parés, que va encapçalar el torneig amb un total de 45 punts. El va seguir de ben a prop Enric Rabert, amb un total de 42 punts. Pel que fa a la segona categoria, la va guanyar José Ujaque, amb 39 punts, mentre que la segona classificada de la segona categoria va ser Cristina Farrés, a només un punt de diferència d’Ujaque.
Els millors classificats de cada torneig, Parés i Ujaque, van ser convidats a representar el concessionari, amb un acompanyant de la seva elecció, a la final estatal del circuit Mercedes Trophy, que tindrà lloc al Real Golf La Manga Club, a Múrcia, del 5 al 8 de juliol. La final mundial tindrà lloc a Stuttgart, Alemanya, del 30 de setembre al 5 d’octubre.
El torneig local, organitzat pel concessionari Stern Motor per quarta vegada, també va comptar aquest any amb premis especials.
El copatrocinador TaylorMade va premiar el drive més llarg en categoria femenina a Núria Vilarrasa, i en categoria masculina a Toni Yuste. Com a premi, els guanyadors del premi TaylorMade rebran un sandwedge d’última generació. L’altre copatrocinador del torneig, ECCO, va premiar la bola més propera a Bernat Hosta, que rebrà un parell de sabates de la marca. El premi Julián Ramos Tabares de Guijuelo, consistent en una paleta 100% ibèrica, va ser per a Alfonso Arana.
Tots els jugadors van rebre un welcome pack amb un polo del Circuit, una gorra i boles al principi del torneig, i al llarg de la jornada els participants van poder gaudir d’un pícnic amb pernil de Julián Ramos Tabares.
Des del Golf Montanyà van destacar les excel·lents condicions pel que fa a l’estat del terreny de joc, a més del bon temps que va acompanyar durant tot el dia de torneig. També van valorar molt positivament la participació dels jugadors, així com la victòria del jugador local Carlos Parés.
Una de les novetats d’aquesta edició és que l’entrega de premis, així com els sortejos, se celebraran al concessionari de Stern Motor Club aquest dimecres al vespre, on també es farà un sopar com a cloenda de la competició. “Esperem un molt bon fi de festa”, va afirmar Jordi Puig, director del Golf Montanyà.