Primer títol de lliga per al rugbi base dels Crancs

L’equip s’havia va classificar per aquesta fase final després de guanyar tots els partits, un fet que li atorgava l’etiqueta de favorit de cara a la final

29/04/2018

L’equip Sub-16 dels Crancs, formant part del Catalunya Central, on comparteixen equip l’Osona Rugby Club, el Manresa Rugby Club i el Club Rugby Spartans de Granollers, es va proclamar campió de la lliga Sub-16 en la fase final disputada a Manresa. Era la primera vegada que un dels equips de la base del club osonenc arribava a la final d’una de les lligues catalanes. L’equip es va classificar per aquesta fase final després de guanyar tots els partits, un fet que li atorgava l’etiqueta de favorit de cara a la final.

Davant el Martorell, l’inici dels Crancs va ser molt bo i a la primera jugada ja se’ls posava la final de cara amb un 7-0. El rival, però, també va posar les coses difícils als locals avançant-se al marcador en més d’una ocasió, tot i que al descans s’hi va arribar amb un 22-15.

A la segona part, els canvis van donar més seguretat i el partit va ser un monòleg dels Crancs, que entraven una vegada i una altra trencant la línia fins a aconseguir el 58-15 final. Amb el xiulet de l’àrbitre es va desfermar l’alegria dels joves jugadors que per primer cop guanyaven una lliga que s’havien anat fent seva al llarg de tota la temporada.

Qui és favorit a les eleccions presidencials dels EUA?

En aquesta enquesta han votat 118 persones.