Quim López és el nou entrenador del Club Patí Manlleu en substitució de Tudy Nogué

El club ha decidit rellevar l’entrenador després de situar-se cuers aquest cap de setmana

09/12/2014

El Manlleu va perdre divendres 4 a 3 a la pista del Calafell. La situació s’ha agreujat amb la segona victòria de la temporada del Mataró, que deixa els manlleuencs cuers. La ratxa del Calafell, fins divendres, no era millor. Feia un mes que no puntuaven i havien sortit escaldats de Sant Hipòlit. Tot i que el Manlleu tornava a dur la iniciativa els del Baix Penedès en van tenir prou amb dues contres per avançar-se 2 a 0 al minut 10. La primera part va acabar 3 a 2 després que Santi Teixidó i Aleix Prims empatessin el partit, però Galbas, transformant una falta directa va tornar a avançar el Calafell. En una altra falta, Vergés feia el quart, i Marc Julià només va poder maquillar el marcador a deu minuts per acabar. La pilota aturada continua sent l’assignatura pendent del Manlleu. Julià i Méndes van desaprofitar les seves ocasions. Aquest dilluns el Manlleu ha anunciat el canvi d’entrenador. L’extècnic del Vic, Quim López, agafa les regnes de l’equip des d’avui mateix i aquesta setmana serà presentat oficialment.

Veu bé l’avançament electoral a Catalunya?

En aquesta enquesta han votat 859 persones.