Rècord de participació a la 12a Sant Galderic de Tavèrnoles, amb més de 100 corredors

Els més ràpids van ser Mireia Prat i Dani Bordallo

24/10/2019
Tavèrnoles

Dimarts les inscripcions rondaven la vintena de participants, i apuntava a ser la cursa amb menys participació de les passades edicions, però la rebuda final va sorprendre fins i tot la mateixa organització. “Francament, no sabem els motius que han portat que hi hagués tants corredors, però estem molt contents de com ha anat la prova i el dia en general”, explicava Pep de la Mora, regidor d’Esports de Tavèrnoles i membre de l’organització.
El recorregut nou, de 10 quilòmetres i més de 500 metres de desnivell positiu, “ha deixat a tothom molt content”, afirmava De la Mora. I dels més de 100 participants que van prendre la sortida diumenge a Tavèrnoles, els més ràpids van ser Mireia Prat en categoria femenina i Dani Bordallo en la masculina.

Vist l’èxit d’enguany, De la Mora deia que la “cursa seguirà endavant”, tot i que “sabem el que som i a què aspirem organitzant una prova com aquesta, així que no ens tornarem bojos per fer-la més gran”, concloïa.