Segueix en directe el segon partit del Club Bàsquet Vic a la fase d’ascens a LEB Plata

Els vigatans van perdre el primer partit aquest divendres contra els amfitrions del CB Almansa

19/05/2018
Almansa

Imatges en directe a través de Canalfeb.es i de TVAlmansa

El Club Bàsquet Vic disputa aquest cap de setmana la segona part de la fase d’ascens a LEB Plata a Albacete. El conjunt de Dídac Herrero disputa la fase en forma de lligueta contra tres equips més: l’Afanion CB Almansa, l’Igualatorio Cantabria Estela de Santander i el CAM Enrique Soler de Melilla.

El primer partit, aquest divendres, no va anar del tot bé i els jugadors d’Herrero van perdre per 94 a 84 contra l’Afanion CB Almansa amb un mal últim quart quan van encaixar un parcial de 33 a 19 que va deixar fora als vigatans. “Vam jugar molt bé molts minuts però no els finals. L’Almansa va ser superior al final però estic molt content amb el treball de l’equip”, explicava Dídac Herrero. El tècnic està il·lusionat amb el segon partit per “donar millor bàsquet i estar millor en alguns moments del partit”.

Aquest dissabte disputen el segon partit contra l’Igualatorio Cantabria Estela, que aquest divendres va guanyar el primer partit contra l’Enrique Soler per 75 a 71. Els de l’Igualatorio Cantabria Estela tenen els seus punts forts amb un jugador, el txec Tomas Hampl de 2,15m i tres jugadors estrangers més. L’equip té molta experiència a LEB.