Un gol i tres punts pel Manlleu

Els de Manel Sala van superar el Parets per la mínima en un final amb dos pals i un travesser

07/10/2019
Manlleu

Segona victòria de la temporada pel Manlleu, que diumenge a la tarda va superar el Parets (1-0) que entrena Miquel Muñoz. Els de Manel Sala en van tenir prou amb un gol a la mitja hora de joc per sumar els tres punts en una primera part en la qual van dominar però en un segon temps en el qual la por de perdre va passar factura als locals.

Canvis a l’onze del Manlleu respecte als darrers partits. Un d’ells va ser a la porteria, amb el debut d’Agustí Mora, que va firmar una gran actuació. Els locals van començar dominant i primer Campayo i després Alsina van disposar de les primeres ocasions. A l’altra porteria, Mora aturava amb autoritat les pilotes que li arribaven, encara que les més clares sempre van ser a l’àrea visitant. En el minut 25, Campayo xutava massa alt i dos minuts més tard, Bellido aprofitava un refús a fora l’àrea per marcar, amb un xut ras, el primer i únic gol del partit. La rèplica no va tardar a arribar i abans del descans el Parets va tornar a posar a prova Mora.

En els primers minuts de la segona part el partit es va animar, amb ocasions per als dos equips encara que la més clara va ser per al Parets, amb una triple jugada amb doble aturada d’Agustí Mora i amb el refús, sobre la mateixa línia de gol, de Roger Castellvell. D’una clara ocasió del Parets es va passar a una possible sentència del Manlleu, però Èric va enviar la pilota a fora quan ho tenia tot a favor per marcar. El Manlleu no va saber tancar el partit i els nervis van començar a passar factura a un conjunt que no va voler complicar-se el partit i, molt tancat en defensa, enviava puntades llargues per treure el perill del seu camp. No va ser fins al descompte quan cada equip va disposar de dues accions de perill. En el 93, Campayo en una centrada-xut va enviar la pilota a la creueta i a la jugada següent, el Parets, amb Mora batut, enviava la pilota al pal. No hi va haver temps per a res més i el Manlleu va sumar tres punts que el mantenen a la zona mitjana de la taula.

En aquesta enquesta han votat 103 persones.