Un Manlleu amb poc encert cau davant un efectiu Tordera (2-4)

A banda d’ocasions de jugada, el Manlleu va disposar de dues faltes directes més, però tampoc hi va haver encert

18/12/2023
Manlleu

El Martinelia CP Manlleu hi va posar les ocasions però el Tordera, els gols. Aquest podria ser el resum del partit que es va disputar dissabte a la tarda a la pista manlleuenca amb victòria visitant per 2 a 4.

Els locals van fer un gran partit i quan al minut 8 el Manlleu guanyava per 2 a 0, amb gols de Biel Humà i Picart, res feia semblar que el partit es podria escapar. I és que el Manlleu no només dominava el partit sinó que a més disposava de moltes accions. La més clara, una doble ocasió de Codinach en el llançament d’un penal i una falta directa.

Els visitants també van disposar de dues faltes directes i en una d’elles va arribar el primer gol. El de l’empat, que no feia mèrits al que s’havia vist damunt la pista, va arribar a un minut per al descans. Un gerro d’aigua freda per a un Manlleu que a la segona part va continuar disposant de les millors ocasions però un cop més qui va marcar va ser el Tordera.

Els locals, tot i el gol en contra, van continuar bolcats a la porteria del Tordera però no definien bé en els metres finals. A banda d’ocasions de jugada, el Manlleu va disposar de dues faltes directes més, però tampoc hi va haver encert. Ja amb cinc jugadors a pista, en el darrer minut el Tordera va fer el 2 a 4 definitiu.

Li sembla bé que Pedro Sánchez hagi decidit continuar?

En aquesta enquesta han votat 489 persones.