Un Voltregà femení sense compassió acaba amb la imbatibilitat del Manlleu i s’endú el derbi per 4 a 8

Ara, Manlleu, Reus i Voltregà empaten a deu punts al capdamunt de la classificació, tot i que les de Sant Hipòlit han jugat un partit menys.

15/10/2012

La primera part va acabar amb un resultat més ajustat, 1 a 2, després que Laura Vall aprofités un penal per avançar el Manlleu, al minut 15. Acte seguit, Anna Casarramona igualava el partit i Carla Giudici feia pujar l’1 a 2 abans del descans. La mateixa jugadora va fer el tercer pel Voltregà només començar el segon temps i Anna Romero i Anna Casarramona posaven l’1 a 5 al marcador. De nou Laura Vall transformava una falta directa i Sandra Nuri feia el tercer pel Manlleu. El partit havia embogit i Motxa Barceló feia el sisè per les de Sant Hipòlit. Carla Giudici tornava a ampliar l’avantatge de falta directe i sentenciava el partit amb 3 a 7. Un tercer gol de Laura Vall i un últim de Barceló van tancar el primer derbi de l’Ok lliga femenina, que va acabar del cantó visitant.