Victòria del Patí Vic a Blanes per 1 a 5

Els de la Selva no van saber aprofitar les baixes vigatanes de Mia Ordeig i Titi Roca i van xocar contra la seva pròpia inoperància i l’encert de Rocasalbas. La primera part havia acabat amb empat a zero.

15/03/2014

En el primer temps (0-0), Kenan va aturar les millors ocasions visitants, sobretot en un u contra u de Bartrés (17′) i dues clares oportunitats del jove Font (20′ i 23′), tot i que el Blanes, sense joc de conjunt, també va fer lluir Grau en una acció de Formatjé i una altra de Bargalló. Tot just arrencar la segona part, el conjunt de Ramon Benito va encaixar dos gols en un tres i no res. Cristian Rodríguez i Rocasalbas van trencar el malefici i van situar un 0-2 feixuc per als selvatans, que, a més, tenien 9 faltes acumulades i l’amenaça imminent de la directa. Rocasalbas no va perdonar a bola aturada (0-3) i també va clavar el 0-4, que va sentenciar el partit. Francesc Bargalló va reduir diferències de penal i després en va fallar un altre i una falta directa. Bartrés, en canvi, va clavar el cinquè.

MURALLA ÒPTICA BLANES: Kenan, Formatjé, Plaza, Francesc Bargalló, i Manel Garcia -equip inicial-; Kimi Ridaura i Rubén Fernández.

VIC: Grau, Molera, Bancells, Rocasalbas i Cristian Rodríguez -equip inicial-; Font, Bartrés i Burgaya.

GOLS: 0-1 (27′) Cristian Rodríguez. 0-2 (28′) Rocasalbas. 0-3 (33′) Rocasalbas, de falta directa. 0-4 (36′) Rocasalbas. 1-4 (37′) Bargalló, de penal. 1-5 (46′) Bartrés.

ÀRBITRES: Melero i Veiga.

FALTES: 14 el Muralla òptica Blanes i 11 el Vic.

Quina creu que serà la força més votada a les eleccions al Parlament?

En aquesta enquesta han votat 235 persones.