El Voltregà guanya l’Igualada i jugarà la semifinal de la Copa del Rei d’hoquei patins

Els blanc-i-blaus superen els arlequinats per 4-2 i ara es trobaran amb el Barça

Tot i el gol inicial de l’Igualada, el Voltregà Movento Stern ha capgirat l’eliminatòria i ha guanyat per 4 a 2 el darrer partit dels quarts de final de la Copa del Rei d’hoquei patins.

En una primera part espectacular, amb un ritme molt alt i moltes arribades a porteria, Rouzé ha avançat l’Igualada amb un potent i col·locat xut al minut 11. Dos minuts més tard ha arribat l’empat amb una conducció de Teixidó que ell mateix ha finalitzat al fons de la porteria.

Àlex Rodríguez en una imatge davant l’Igualada | FEP

Codony s’ha convertit en el protagonista del Voltregà en un tram final de primera part en el que l’Igualada ha disposat d’una falta directa que no ha aprofitat. Jugant amb superioritat numèrica, l’Igualada ha enviat dues boles al travesser però sobretot ha topat amb Codony.

A la represa el partit s’ha calmat i el Voltregà n’ha portat la iniciativa. En el minut 35, Teixidó ha robat una bola i el capità Eric Vargas no ha fallat per fer pujar el 2 a 1. L’Igualada ha reaccionat, sobretot en els darrers cinc minuts quan s’ha bolcat a la porteria de Codony però ha estat el Voltregà qui ha tornat a marcar aprofitant la desena falta.

Burgaya ha aguantat la sortida del porter, ha aixecat la bola i l’ha colpejat per fer el 3 a 1. Amb cinc jugadors a pista, l’Igualada ha escurçat la diferència a l’electrònic amb el 3 a 2 a 30 segons pel final però només treure del mig de la pista, el Voltregà certificava la victòria amb un altre gol de Vargas. A la grada, l’afició blanc-i-blava també ha guanyat per golejada i amb un ambient espectacular no ha parat d’animar.

El rival del Voltregà a les semifinals serà el Barça que ha guanyat al Reus per 3 a 1. El partit es disputarà dissabte a ¾ de 7 de la tarda.

Quina creu que serà la força més votada a les eleccions al Parlament?

En aquesta enquesta han votat 96 persones.