El CP Voltregà, finalista de la Copa d’Europa femenina

Ha derrotat el CP Manlleu a la semifinal per 2 a 1

El CP Voltregà Stern Motor defensarà la seva condició de campió d’Europa aquest diumenge a les 12 del migdia davant de l’amfitrió de la final a 8, el Palau de Plegamans.

La presència d’un equip osonenc a la final estava assegurada tota vegada que coincidien amb el CP Manlleu Magic Studio a la semifinal disputada aquest dissabte a la tarda. Les manlleuenques van llençar molt més a porta que no pas les blanc-i-blaves a la primera part, però van topar amb una gran Teresa Bernadas i al descans s’hi va arribar sense gols.

A l’inici del segon temps, Maria Díez obria el marcador però de seguida Berta Terrida feia l’empat. El marcador no es tornaria a moure fins a quatre minuts pel final, quan Laura Barcons feia el 2 a 1 definitiu que classificava per a la final un Voltregà que ja té sis títols europeus al seu palmarès i que és el vigent campió, ja que l’any passat la competició no es va disputar per culpa de la pandèmia.

El cop d’una bola al nas abans del descans va impedir que la capitana blanc-i-blava, Motxa Barceló, pogués continuar jugant però ja ha anunciat que no es vol perdre el seu darrer partit europeu. Al davant, el Voltregà s’hi trobarà un Generali Palau de Plegamans que jugarà la final a casa després d’haver derrotat per 3 a 4 el Telecable Gijón.

En aquesta enquesta han votat 486 persones.