EN DIRECTE EL 9 TV
EN DIRECTE EL 9 FM

El Voltregà femení supera el Palau (3-2) i ja és a la final de la Copa de la Reina

Les voltreganeses, amb dos gols de Tarrida i un de Nara López, van fer un partit molt seriós en defensa

El Voltregà femení es va imposar aquest dissabte al migdia al Palau de Plegamans en la primera de les semifinals de la Copa de la Reina que s’està disputant a Lloret de Mar. Les noies d’Alberto Borregán es van imposar per 3 a 2 amb dos,gols de Tarrida i un de Nara López -tots tres a bola aturada- que van conduir les voltreganeses a la gran final.

Berta Tarrida va fer l’1 a 0 al minut 5 aprofitant un penal que li havien comès i ella mateixa va fer el segon gol a quatre minuts pel descans en un penal sobre Adriana Gutiérrez. El primer temps va ser d’allò més seriós per un Voltregà molt concentrat en defensa i eficaç en atac. L’absència de Natasha Lee, que no va poder jugar per un cop al turmell rebut divendres, va obligar a la resta de jugadores a esforçar-se encara més.

Tot i que el Palau va retallar diferències només començar el segon temps i les parades de Laia Vives van salvar el Voltregà, una clara targeta blava de Puigdueta pel Palau va permetre a Nara López fer el 3 a 1 a cinc minuts pel final. Un minut més tard Pauletta pel Palau feia el 3 a 2 però el marcador ja no es tornaria a moure més.

La final es disputarà aquest diumenge a les 6 de la tarda, en directe per EL 9 TV contra el Gijón, que va superar el Manlleu a l’altre semifinal.

Li sembla bé que Pedro Sánchez hagi decidit continuar?

En aquesta enquesta han votat 128 persones.