EN DIRECTE EL 9 TV
EN DIRECTE EL 9 FM

“Seria bo menjar millor carn gastant el mateix pressupost”

Entrevista a Feliu López, de la Càtedra d’Agroecologia i Sistemes Alimentaris de la UVic-UCC


24/01/2022
Vic

Feliu López, col·laborador a la Càtedra d’Agroecologia i Sistemes Alimentaris i professor de la Facultat de Ciències de la Salut i el Benestar de la UVic-UCC, posa sobre la taula elements per fer decidir el consumidor a l’hora de comprar carn, com ara les implicacions socials, ambientals i econòmiques que hi ha rere cada model de ramaderia o la premissa que en general en consumim massa. Es pot associar qualitat de carn al sistema de cria? Quan algú ens vol convèncer de prendre la seva…

Contingut exclusiu per a subscriptors

Si ja ets subscriptor, inicia sessió o registra't

LA PREGUNTA

Està d’acord que els ajuntaments incorporin l’ús del català als requisits per adjudicar contractes públics?

Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't