EN DIRECTE EL 9 TV
EN DIRECTE EL 9 FM

El Manlleu guanya el derbi i el Tona punxa a casa

La victòria del Manlleu en el derbi contra el Vic (1-0) apropa els de Manel Sala al Tona, que no va passar de l’empat contra l’Horta (1-1).

08/04/2022
Vic

Guillem Campàs i Guillem Poblet | Vic

El tram final de temporada de Primera Catalana promet cada vegada més. L’empat d’aquest cap de setmana del Tona a casa contra l’Horta (1-1) i la victòria del Manlleu en el derbi contra la UE Vic (1-0), fa retallar dos punts més als de Manel Sala en la lluita pel liderat. És el segon partit consecutiu que punxa el Tona després de la victòria al camp del Manlleu, reduint la distància entre un i altre dels deu als cinc punts a falta de tres partits.

El partit al Municipal de Tona aquest dissabte va ser trepidant, amb un ritme digne de partit important per part dels locals. L’Horta va plantar cara al conjunt de Ricard Farrés aconseguint adelantar-se al minut 15 de la primera part. A partir d’aquí els barcelonins van saber defensar-se a ultrança de les embestides d’un Tona que va rescatar un punt al darrer minut de partit, amb un gol d’Aleix Feixas.

Però, el partit gros de la jornada es va jugar diumenge a les 17h al camp del Manlleu, en el derbi de derbis de la temporada. Els de Manel Sala, que ha renovat per una temporada més amb el conjunt manllauenc, es van imposar per la mínima gràcies a un gol de Marc Roquet a les acaballes de la primera part. El davanter va aprofitar un error del porter vigatà Solanich per avançar els locals. El Vic va treure tota l’artilleria per intentar puntuar al tram final de partit, però els locals van aguantar els atacas visitants per certificar la victòria en el derbi. Una jornada més el Municipal va fer goig, superant els mil espectadors i celebrant tots junts la victòria al final.

Aquest cap de setmana s’espera trepidant una vegada més. Una victòria del Tona i derrota del Manlleu farien campions als tonencs, però no serà fàcil. El Can Vidalet els espera amb candeletes després de l’empat a l’anada, i l’embranzida que volen agafar després de tornar a guanyar contra el Santboià aquest cap de setmana. El Manlleu també juga a domicili, concretament al camp del Rubí, diumenge a les 12h. A l’anada els de Manel Sala van guanyar 2-1, però no va ser una victòria ni molt menys còmode, ja que el Rubí va marcar el seu gol al minut 82 i fins al final va assetjar la porteria manlleuenca.

En aquesta enquesta han votat 133 persones.