Una trentena d’explotacions, restaurants, allotjaments i activitats complementàries del Vallès Oriental se sumen al Benvinguts a Pagès, la gran diada de la pagesia catalana, aquest cap de setmana.
Els objectius són donar a conèixer l’origen dels aliments que es consumeixen a partir de visites a granges i camps de conreu, complementades amb la implicació de restaurants i allotjaments.
A la comarca obriran les portes nou explotacions: Aula d’Entorn Rural Can Plana (Vallgorguina), Can Quimet Gall i Masia Can Joans (Lliçà d’Amunt), Espirulina Natural i Granja Can Cuyàs-Carns Asturgó (Cardedeu), Granja Can Bordoi (Sant Antoni de Vilamajor), Granja del Montseny (Fogars de Montclús), Masia Can Burguès (Santa Eulàlia de Ronçana) i Xais i cabrits Canyelles (Canovelles).
Pel que fa als restaurants, n’hi participaran 11 que oferiran el menú Benvinguts a Pagès: El Pla, Esbioesfera, Hotel Molí de la Torre, L’Artesanal, La Vall del Montseny, Can Salas, El Jardí, La Mama, Mas Fonoll, Terra i Vinòmic. Pel que fa als allotjaments, hi prenen part Can Gual Agroturisme, Hotel Molí de la Torre, La Polvoreria i Masia Can Canal.
En darrer terme, hi haurà cinc activitats complementàries: Benvinguts al mercat de dissabte (Granollers), Hort, eines del camp i animals de Capuxí (Corró d’Amunt), Jornada sobre les plantes remeieres (Figaró), Tasta el nostre ecoentrepà de truita fent ruta per Gallecs! i Vine a veure cervesa (Lliçà d’Amunt). Per informació completa de tota l’oferta d’activitats i ubicacions, consultar al web.
{{ comment.text }}