El ratpenat argentat, protagonista de la segona activitat de descoberta científica del Museu de Ciències Naturals de Granollers

És una activitat pensada per als infants que es pot fer des de casa amb el material que es posa a l’abast dels ciutadans al web i a Facebook

El ratpenat argentat és el protagonista de la segona aventura de descoberta científica des de casa que proposa el Museu de Ciències Naturals de Granollers a través de la seva pàgina web i des de la seva pàgina de Facebook.

L’Estela, la nena investigadora que ajuda els científics del Museu a resoldre algunes enigmes de la natura, s’enfronta ara a una recerca relacionada amb el ratpenat argentat. El Museu de Ciències Naturals fa aquests proposta d’entreteniment científic per fer a casa durant les setmanes de confinament.

La segona aventura de l’Estela passa prop del Pedraforca. Allà “els científics busquen una espècie de ratpenat que habita als països del nord d’Europa”: el ratpenal argentat.

El segon capítol es publica tot sencer per facilitar el seguiment de la història. “L’equip que ha dissenyat l’activitat posa a disposició del públic tot el relat i el material complementari que es pot imprimir a casa: fitxes, dibuixos, mapes, retallables. D’aquesta manera es pot anar treballant durant una o dues setmanes.

El vincle amb l’exposició permanent del Museu

L’Estela és el personatge que guia l’exposició permanent del Museu de Ciències Naturals de Granollers que es titula “Tu investigues!” i que explica les quatre línies de recerca de la institució: papallones, petits mamífers, amfibis i ratpenats. “L’objectiu és despertar la curiositat dels infants i de tota la família per conèixer i saber més coses sobre la ciència i la natura”, recorden fonts del Museu La Tela.

La propera aventura de l’Estela es publicarà el 4 de maig. La primera es va dedicar a la papallona dels cards.

Cronologia de l’impacte del coronavirus al Vallès Oriental.

LA PREGUNTA

Aprova els primers cent dies de Salvador Illa com a president de la Generalitat?

En aquesta enquesta han votat 236 persones.
Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't