El Gremi d’Hostaleria del Vallès Oriental ha lamentat que no es controlin prou les baixes laborals, després de viure diversos casos que no veuen prou justificats. Ho han fet en un comunicat publicat dimecres al matí en què parlen d’“abús” d’aquestes eines per part d’alguns treballadors.
Durant les primeres hores després de la publicació, el manifest va sumar una cinquantena de negocis signants dels prop de 300 que tenen a la comarca. La iniciativa va sorgir de la junta de l’entitat, després de fer una prospecció a diferents establiments afiliats. “N’estem farts, i per això hem decidit fer un manifest, perquè estem totalment indefensos davant d’aquesta situació”, explica el president del gremi al Vallès Oriental, David Vázquez.
Des de l’agrupació d’establiments, defensen que són pràctiques cada vegada més habituals, encara que no donen números, més enllà de la sensació general. “Si bé és evident que una part de les baixes són realment adequades, n’hi ha una part que serien qüestionables i difícilment aplicables en el cas d’un autònom en la mateixa situació”, detalla el manifest.
Vázquez explica que molts d’aquest tipus de baixes passen sovint en períodes de vacances o després d’un enfrontament amb un treballador. Argumenta, igualment, que en aquests casos no se’ls fa saber el motiu de la baixa i que no disposen de prou eines per fer front a la situació. De moment, s’estan estudiant els casos amb els advocats del gremi per, si cal, emprendre accions legals. “No pot ser que hi hagi persones que amb un paper del metge ja es puguin demanar la baixa. Per a empreses com les nostres, que són petites, ens és molt difícil poder cobrir una baixa, perquè ens costa trobar personal i és difícil d’assumir econòmicament”, explica Vázquez.
El suposat “abús” de què parlen també s’entendria en casos d’absentisme laboral, una de les altres queixes del sector. A aquests casos, també s’hi sumen les dificultats que el Gremi de l’Hostaleria diu que afegiria la reducció de la jornada laboral a 37,5 hores que s’aplicarà a partir del 2025. “No sé com ens ho farem, si hem de mantenir sous, reduint horaris i contractant més personal”, diu Vázquez.
Els sindicats demanen cautela al Gremi
Els sindicats, en declaracions EL 9 NOU, han demanat al gremi que sigui molt caut. “Una afirmació d’aquest tipus ha d’estar molt ben documentada. En aquests casos, sempre hi ha un metge que valida la baixa. Les empreses, si se’n volen assegurar, tenen opció de fer un seguiment de les baixes si les deriven a les mútues. Si no compleixen, ja hi ha un procediment que permet sancionar el treballador si no es presenta a les revisions”, explica el secretari comarcal del sindicat UGT, Vicenç Albiol.
El mateix sindicalista també admet que l’absentisme laboral “és alt” i està generat per condicions de treball precàries. “En el sector de l’hostaleria –sobretot en l’àmbit de la neteja–, hi ha feines mal pagades, que fa gent amb pocs recursos i que tenen molts problemes de pressió laboral i ansietat”, explica.
Per la seva banda, el responsable d’Hostaleria de CCOO a Catalunya, Paco Galván, admet un augment de les baixes laborals i l’absentisme, sobretot des de la pandèmia. “Però l’argument del gremi és molt simplista i el diagnòstic no és l’adequat”, explica. Galván diu que molt sovint les condicions laborals dels treballadors del sector no s’adeqüen als convenis i hi ha treballadors amb problemes d’estrès i conciliació. “El sector de l’hostaleria és poc atractiu pels treballadors.”
{{ comment.text }}