L'expert respon
Empreses
Laboral
Economia Verda
Pagesia
Economia domèstica
Empreses amb futur

El grup Gallo dobla la producció per l’augment de demanda de pasta

La mesura s’aplica a les tres plantes de producció del grup, inclosa la de Granollers

Les plantes de producció del grup Gallo han incrementat la capacitat de producció de pasta per donar resposta al creixement de la demanda del producte que ha generat la situació actual de confinament ciutadà generalitzat arran de l’expansió del coronavirus.

Els centres productius del grup a Granollers, Esparreguera i el Carpio (Còrdova) han doblat el nivell productiu fins als 1.000 quilos diaris, davant dels 500 que s’elaboren cada dia en condicions habituals. La firma no ha precisat la capacitat productiva de cada planta per separat. A Granollers, Gallo elabora pasta seca, salses i també pasta farcida i refrigerada.

Per incrementar la producció de manera tan significativa, la companyia disposa d’eines com les línies de producció digitalitzada amb sistemes de sensors de qualitat, circuits de robòtica per a la manipulació de la maquinària i gestió informatitzada de la logística a les diverses plantes del grup per fer front a aquest increment puntual de la demanda. Així, preveu subministrar productes amb normalitat a tots els punts de venda on es comercialitzen.

L’empresa apunta que l’increment de producció és possible pel compromís dels seus 283 treballadors que permeten que les plantes funcionin amb normalitat. La firma garanteix els paràmetres de seguretat de la situació actual, amb protocols de funcionament i interacció entre els treballadors.

Tota la plantilla treballa amb l’equipament de bates, guants i mascaretes per extremar les mesures d’higiene i reduir els riscos, en compliment de les recomanacions de les autoritats des del primer moment.
Gallo també apunta la seva intenció de “col·laborar de forma proactiva en la lluita contra el coronavirus”.

Per això, manifesta que posa a disposició ciutadana el capital humà i la capacitat de treball, assegurant l’abastament en totes les categories de producte.

El grup alimentari donarà resposta també a les necessitats socials en les quals pugui contribuir. La setmana passada, l’empresa va participar en la campanya de recollida de materials per als treballadors sanitaris de l’Hospital de Granollers, amb una aportació de 5.000 guants i 300 bates.

Cronologia de l’impacte del coronavirus al Vallès Oriental.

LA PREGUNTA

Creu que tirarà endavant la jornada laboral de 37,5 hores?

Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't