El restaurant Baena, de Canovelles, cuina per al Xiprer

S’inclou en el programa “Compartim cuina, compartim taula”, amb motiu del 25è aniversari de la fundació

Miquel Vila i Dolors Guillén, del restaurant Baena, de Canovelles, han participat aquest migdia en el cicle “Compartim la cuina, compartim la taula” de la Fundació El Xiprer.

Aquesta activitat, que es fa amb motiu dels 25 anys de l’entitat solidària, consisteix en convidar cuiners coneguts a preparar un dinar per als usuaris habituals del menjador social, aproximadament mig centenar de persones.

En aquesta ocasió, els responsables del restaurant Baena, han preparat una ensaladilla russa amb tres salses, mandonguilles amb calamar i una glasé de gamba.

“Ha estat l’oportunitat de conèixer la gran feina que es fa des d’El Xiprer“, ha explicat Miquel Vila, que van ser guanydors del programa Joc de cartes de TV3 dedicats als esmorzars de forquilla.

LA PREGUNTA

Està d’acord que Brussel·les plantegi camps fora de la Unió Europea per deportar migrants?

Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't