Els veïns de Granollers poden prioritzar entre tres i deu de les 150 propostes dels pressupostos participatius de mandat

La priorització es pot fer fins al dia 22

El procés dels pressupostos participatius de mandat de l’Ajuntament de Granollers passa a una nova fase: fins al 22 de febrer la ciutadania pot prioritzar entre tres i deu propostes de les 150 que han superat el procés de validació. La ciutadania va plantejar un total de 241 projectes en la fase de presentació d’idees.

Poden participar-hi totes les persones empadronades a Granollers de 16 anys o més. Ho poden fer a través de l’espai de participació ciutadana del web municipal. Cada ciutadà podrà votar entre tres i deu projectes. També hi ha l’opció de rebre suport i fer la votació en algun dels punts habilitats en diverses equipaments de la ciutat.

Entre les 150 propostes recollides, dominen les relacionades amb el medi ambient, espais verds, sostenibilitat i transició energètica. N’hi ha 41 de millora de l’espai públic, 21 per actuacions a parcs i jardins, 15 de mobilitat sostenible, 14 per actuacions en equipaments o espais esportius, nou en equipaments o espais culturals i educatius, vuit per a centres cívics i espais polivalents i set per a entorns escolars. També n’hi ha nou que busquen millores de mobiliari urbà i sis de parcs infantils.

Imatge del procés iniciat per l’Ajuntament de Granollers

Les altres fases

Després de la priorització, s’obrirà un termini per a la concreció de les propostes. Serà del 23 de febrer al 4 d’abril. Entre el 5 i el 16 d’abril es podran presentar els projectes presentats per part de les persones que els han proposat. Finalment, entre els dies 19 d’abril i 3 de maig es farà la votació que acabarà definint les accions que es tiraran endavant.

El procés va començar al novembre. L’Ajuntament destinarà dos milions d’euros a les inversions decidides per la ciutadania.

LA PREGUNTA

Creu que la taxa d’alcoholèmia per poder conduir s’hauria de rebaixar?

En aquesta enquesta han votat 727 persones.
Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't