Edició Osona i Ripollès

Tria la teva edició predeterminada

Edició Vallès Oriental

Les obres d’adequació de les instal·lacions centrals d’Estabanell & Pahisa al centre de Granollers encaren l’última fase. La companyia de serveis energètics actuarà en les dependències del carrer del Rec, l’accés tradicional a les instal·lacions.

L’actuació en aquest edifici, amb una durada prevista de sis mesos, permetran la connexió amb el que hi ha al carrer Ponent, que es va posar en marxa al mes de gener.

La companyia informa que les obres en aquestes instal·lacions són clau per integrar el conjunt d’edificis i per aplicar les millores organitzatives i, sobretot, mediabientals que han motivat l’actuació sobre les oficines centrals de l’empresa.

Ja d’entrada, la cura per l’entorn comença amb les obres, tant en els procediments de construcció com en la reducció al màxim dels residus. A l’interior, la intervenció afecta 1.000 metres quadrats. A l’exterior, es preveu fer una zona d’aparcament protegida amb pèrgoles fotovoltaiques, espai de treball i descans a l’aire lliure. Es faran connexions des de la planta baixa i la primera planta entre els dos edificis.

En el projecte destaca la instal·lació de les plaques solars fotovoltaiques que garantiran la producció i consum propis d’energia renovable a totes les dependències i espais d’Estabanell. La instal·lació de plaques solars també es farà a la zona d’aparcament i a les cobertes dels edificis.

Comentaris

Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}
    {{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't

Digues la teva

Fes-nos arribar suggeriments, notícies, esmenes...

Esmenes
Fotografies
Cartes al director
Altres
Puja un fitxer

El formulari s'ha enviat correctament. Moltes gràcies.