La demanda de sectors essencials dobla l’activitat de Plasticband de Granollers

Aquests sectors reben ara el 85% del que l’empresa produeix a Granollers

El fabricant de maquinària i consumible per a embalatge Plasticband ha doblat la producció en l’actual període d’emergència sanitària. Un 85% de la producció que es porta a terme a la planta de l’empresa a Granollers està destinada a sectors estratègics en l’actual context, com són l’agricultura, l’alimentació, la farmàcia, la química, la logística i el tèxtil.

Per afrontar l’increment de la demanda, la companyia ja havia pres mesures abans que es decretés l’estat d’alarma. Les metodologies de producció a la planta de Granollers i la capacitat d’adaptació de l’empresa han propiciat que en l’actual període la fàbrica no s’hagi aturat.

Els productes d’embalatge són imprescindibles perquè els aliments, els medicaments i altres productes de primera necessitat arribin a la destinació. L’empresa ha informat els 3.000 clients de sectors essencials que seran els primers a rebre subministrament si es dona el cas que hi hagi manca de materials. Aquests clients reben, ara, el 85% de la producció, quan habitualment suposen el 40%.

El creixement de l’activitat està fent possible complir la voluntat que l’empresa ja ha expressat a la plantilla: “Farem tot el possible per no haver de fer cap ERTO”, ha dit el director general de Plasticband, Jordi Guimet. El responsable de l’empresa assenyala que “la implicació de tot l’equip està sent excepcional”.

La fàbrica s’ha organitzat en sis grups que, tot i que treballen connectats telemàticament, no coincideixen físicament. Si algun dels grups no pogués treballar, ho podrien fer els cinc restants, de manera que la fàbrica continuaria activa les 24 hores del dia, amb la màxima producció i les mínimes persones.

Els treballadors disposen de mascaretes, guants, ulleres i altres equips de protecció. Diàriament es desinfecta l’empresa i les portes d’accés, cada cinc hores. Algunes recepcions i expedicions es posen en quarantena. El personal comercial, de màrqueting, oficina tècnica, disseny, administració o finances treballa des de casa. “En alguns casos estem notant augments de productivitat”, assenyala Guimet.

LA PREGUNTA

Està d’acord que els ajuntaments incorporin l’ús del català als requisits per adjudicar contractes públics?

Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't