Alba Barnusell, Joan Galiano i Dionís Guiteras, al govern de la Diputació de Barcelona

L’alcaldessa de Granollers del PSC i els alcaldes de Bigues i Riells del Fai i Moià d’ERC tenen responsabilitats de govern a l’ens provincial

El 9 Nou
29/07/2023
Granollers

L’alcaldessa de Granollers, Alba Barnusell (PSC); el de Bigues i Riells, Joan Galiano (ERC), i el de Moià, Dionís Guiteras (ERC), formen part del govern de la Diputació de Barcelona que s’ha constituït aquest dimecres després de confirmar-se l’adhesió d’ERC a l’acord de govern que ja havien anunciat el PSC, En Comú Podem, Tot per Terrassa i dos alcaldes que es van presentar pel PDeCAT.

Barnusell serà la cap de l’àrea de Sostenibilitat, Cicle de Vida i Comunitat, en què també hi ha Javier Silva i Filo Cañete.

Per la seva banda, Galiano dirigira l’àrea d’Educació, amb Glòria Colom com a diputada adjunta. Dionís Guiteras presidirà la de Bon Govern, Transparència i Participació, on també hi ha Antoni Vélez i Marc Serra.

A més a més, Guiteras ocuparà la vicepresidència segona de les set que tindrà la Diputació.

Tot i estar a l’oposició, Junts ocuparà la setena vicepresidència amb Josep Triadó. I en el mateix grup de Junts i, per tant, fora del govern de la Diputació, també hi ha Meritxell Budó, alcaldessa de la Garriga, que és la presidenta del grup i que torna a l’ens supramunicipal on havia estat abans d’anar al govern de la Generalitat.

LA PREGUNTA

Qui és el favorit a les eleccions als EUA?

En aquesta enquesta han votat 116 persones.
Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't