Blai Taberner i Mercè Falguera lideraran la llista municipal de la CUP a Cardedeu

La formació aposta per “dos perfils complementaris” que, amb la resta de l’equip, “permetrà defensar els objectius de la formació dins de l’Ajuntament”


18/01/2023
Cardedeu

Blai Taberner Curado i Mercè Falguera Rios encapçalaran la llista de la CUP a les eleccions municipals del 28 de maig a Cardedeu. L’assemblea de la CUP ha escollit aquest tàndem tot i que ressalten que “el més rellevant és el projecte polític pel qual lluita, fugint dels personalismes dels partits tradicionals”.

Amb Taberner i Falguera, la CUP vol “conjugar dos perfils complementaris” que amb la resta de l’equip que es formi “permetrà defensar els objectius de la formació dins de l’Ajuntament”, diuen en un comunicat. Implica la renovació de la llista de 2019 perquè ni Laia Muñoz ni Hug Lucchetti se situaran en posicions per ser escollits regidors donant compliment al codi ètic de la formació. Amb tot, segueixen participant de forma activa en l’assemblea.

Taberner, que ocuparà el lloc número 1, té una llarga militància a l’esquerra independentista i al moviment popular de Cardedeu en entitats com l’Esplai Bruixes i Bruixots, el Polvorí o la Colla de gitanes de Cardedeu. És antropòleg i ha compaginat la recerca amb la docència en centres de secundària.

Falguera és actualment la primera tinent d’alcalde de l’Ajuntament i porta les regidories de salut, acció social, habitatge i feminismes. És doctora en antropologia social i és educadora social. Té experiència en el moviment feminista i LGTBIQ. Ha fet recerca en l’àmbit de les maternitats lèsbiques i ha treballat en intervenció socioeducativa socioeducativa en infància, joventut i família.

La CUP fa 16 anys que té presència a l’Ajuntament de Cardedeu. Actualment, té dos regidors que formen part del govern amb ERC. Governen al municipi des de fa vuit anys.

LA PREGUNTA

El Barça eliminarà el PSG a la Champions?

En aquesta enquesta han votat 184 persones.
Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't