214 candidatures competiran per a les 39 alcaldies del Vallès Oriental

El Butlletí Oficial de la Província ha publicat aquest dimecres les llistes per municipis a les eleccions del 28-M


26/04/2023
Granollers

Un total de 214 candidatures optaran a les 39 alcaldies del Vallès Oriental en les eleccions municipals del proper 28 de maig. Així es desprèn de les llistes provisionals amb totes les candidatures que el Butlletí Oficial de la Província de Barcelona (BOPB) ha publicat aquest dimecres al matí d’acord amb la llei electoral.

La xifra és lleugerament inferior a la de les eleccions de l’any 2019 quan hi va haver 218 candidatures al conjunt de les comarca. En les eleccions de 2015, havien estat 230 en total.

Granollers és el municipi amb més llistes electorals. Són un total de 13. A les que es coneixien fins aquest dimecres, s’hi afegeix la candidatura de Un país con gestores. En canvi, el poble amb menys llistes és Fogars, on només es presenta una candidatura, la que encapçala l’actual alcalde Albert Rovira, que té la reelecció assegurada.

A Mollet, lluitaran per l’alcaldia 11 candidatures. També destaquen les 9 que hi ha inscrites a Parets i la Roca, els tercers municipis amb més llistes. Per darrera, hi ha tota una colla de poblacions on els veïns hauran de triar entre vuit opcions. Són: l’Ametlla (s’incorpora una nova candidatura independent que lidera Baldo Reyes, fins ara regidor del PSC), les Franqueses, Lliçà d’Amunt i Montornès. A Cardedeu i Canovelles, es presenten set llistes.

A Vilalba Sasserra i Tagamanent, les eleccions seran un cara o creu perquè només es presenten dues formacions. En el cas de Tagamanent, fa quatre anys només n’hi va haver una.

LA PREGUNTA

Laporta ha de destituir Xavi?

En aquesta enquesta han votat 474 persones.
Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't