Vox proclama Cristina Tarrés candidata a Granollers enmig de protestes al carrer per la presència de l’ultradreta

L’exregidora del PP a Granollers i Montornès proposa més seguretat i més neteja als barris i critica el PSC


11/03/2023
Granollers

Cristina Tarrés serà la cap de llista de Vox a Granollers a les eleccions municipals del 28 de maig. Ho ha confirmat aquest dissabte Joan Garriga, portaveu del partit d’ultradreta al Parlament de Catalunya, en un acte que s’ha fet a la sala Tarafa. Una cinquantena de persones s’han mobilitzat a l’hora que s’havia convocat l’acte per protestar contra la presència dels membres de Vox a la ciutat. Ja s’havia anunciat que Tarrés era la nova coordinadora del partit a la ciutat i tot apunta que també lideraria la llista.

Tarrés ha fet un agraïment a la direcció del partit per haver confiat amb ella. Ha destacat la transcendència dels comicis del maig. “Són una cita molt important perquè són les eleccions que afecten més a la ciutadania.” I ha assegurat: “Sortim a guanyar”. L’exregidora del PP a Granollers i Montornès ha assegurat que compta amb un “equip de persones que representa el teixit social i els barris de Granollers i que és transversal”.

Tarrés ha apuntat algunes qüestions que defensaran: més seguretat als barris, més aparcaments a les entrades de la ciutat, la baixada dels impostos, més neteja als carrers i la construcció d’una residència i centre de dia per a la gent gran que és “una promesa incomplerta durant anys pels socialistes”.

Vox aposta per un canvi al govern de Granollers. “Després de 44 anys de governs socialistes, creuen que l’Ajuntament és d’ells i això és un error. L’Ajuntament som tots”, ha dit Tarrés. “Els socialistes formen part del mobiliari de l’Ajuntament”, ha dit Garriga que s’ha mostrat convençut que la seva formació “entrarà amb força a l’Ajuntament de Granollers”.

Càntics, crits i algunes empentes i cops

Les persones que s’han mobilitzat contra la presència de Vox a Granollers han fet càntics en contra del partit d’ultradreta i del feixisme com “fora, feixistes, dels nostres barris” o “Granollers serà la tomba del feixisme”. Molts dels assistents a l’acte de Vox que eren dins de la sala han sortit amb les banderes espanyoles que els lliuraven a l’entrar i han resposta amb crits com “Jo sóc, espanyol, espanyol, espanyol” o el futbolístics “oe, oe, oe” mentre onejaven les banderes. Tot plegat ha coincidit amb l’arribada del diputat Joan Garriga.

En un parell de moments, s’han viscut algunes empentes, insults i cops entre els dos grups sense anar a més. Durant tota l’estona, tant alguns dels membres de Vox com dels manifestants han estat fent fotos i vídeos amb els mòbils de l’altre grup. Finalment, ha intervingut la Policia Local de Granollers, primer; i els Mossos d’Esquadra, després. Entre els manifestants, hi havia membres de la CUP de Granollers com el cap de llista Josep Maria Gontán. També persones vinculades amb moviments socials com la PAH.

La policia ha convidat a entrar els assistents a l’acte del partit d’ultradreta a entrar dins de la sala i han custodiat la porta. Durant bona part de l’acte, que ha començant amb una mitja hora de retard, han seguit els crits dels manifestants al carrer que es podien sentir des de dins. A la sortida, no s’han produït incidències perquè la concentració ja s’havia dissolt.

LA PREGUNTA

Està d’acord que els ajuntaments incorporin l’ús del català als requisits per adjudicar contractes públics?

Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't