L’ex regidora del PP Cristina Tarrés, es perfila com a candidata de Vox a Granollers

Es presentarà aquest dissabte com a coordinadora del partit d’ultradreta a Granollers, acompanyada de Manuel Acosta i Joan Garriga

Cristina Tarrés, exmembre de l’executiva local de CDC a Granollers i exregidora del PP a Granollers i a Montornès, serà presentada com a coordinadora de Vox a la ciutat dissabte vinent.

L’acte està convocat a 2/4 d’1 del migdia a la Sala Tarafa i estarà acompanyada del diputat de Vox al Parlament Manuel Acosta i el president de Vox a Barcelona i portaveu del Grup Parlamentari del partit, Joan Garriga.

Cristina Tarrés no s’ha pronunciat sobre la possibilitat que sigui la candidata a l’alcaldia en les eleccions municipals del 28 de maig, però la seva presentació, a menys de tres mesos dels comicis, fa que es perfili com la persona amb més possibilitat d’encapçalar la candidatura del partit d’ultradreta.

Tarrés va ser regidora del PP a Granollers entre els anys 1995 i 1999 i va mantenir un enfrontament amb el que seria el seu substitut en les eleccions del 1999, Francisco Mora.

L’any 2003, Tarrés va deixar Granollers i va esdevenir la cap de llista del PP a les eleccions municipals a Montornès. Va entrar a l’Ajuntament i va quedar a l’oposició. L’any 2007 va repetir i un any després va entrar al govern de coalició amb PSC i CiU.

Va ser tercera tinent d’alcalde i regidora de Mobilitat, Transport Urbà i Planificació Estratègica fins el 2011. En les eleccions d’aquell any, el PP va tenir dos regidors, però va quedar a l’oposició per la majoria absoluta d’ICV-EUiA.

La coordinadora de Vox va ser secretària general del PP al Vallès Oriental del 2011 al 2015. Es va donar de baixa del partit l’any 2019 afirmant que es tractava d’un partit “de dretes radical” amb el qual no compartia el posicionament en molts aspectes, com l’avortament, el matrimoni entre persones del mateix sexe o la immigració.

LA PREGUNTA

Està d’acord que els ajuntaments incorporin l’ús del català als requisits per adjudicar contractes públics?

En aquesta enquesta han votat 86 persones.
Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't