El NIU de Cànoves i Samalús es presentarà sota el paraigua de Junts

L’alcalde Josep Cuch repeteix com a cap de llista del NIU, la formació que té l’alcaldia del municipi des de l’any 2015

El 9 Nou
24/04/2023
Cànoves i Samalús

Nou Impuls i Unitat (NIU), l’agrupació d’electors de Cànoves i Samalús que té l’alcaldia des de l’any 2015 amb Josep Cuch, ha anunciat que aquesta vegada es presentarà sota el paraigua de la marca electoral de Junts per Catalunya i, per tant, els seus vots comptabilitzaran per questa força política a l’hora de decidir els representants al Consell Comarcal i la Diputació. Així, la candidatura es dirà NIU-Compromís Municipal.

Fonts del grup han explicat que en els darrers vuit anys Junts havia demanat aquesta possibilitat, però NIU sempre ho havia rebutjat. El motiu del canvi, segons NIU, és la necessitat de tenir contactes a les administracions per afrontar els reptes a què s’enfrontarà el municipi en els propers anys.

En la presentació de la llista, diumenge passat, Josep Cuch va remarcar, però, que continua sent una candidatura que decideix la seva pròpia llista i la seva política. Cuch opta a l’alcaldia per quarta vegada. L’any 2011 va quedar a l’oposició, l’any 2015 va arribar a l’alcaldia gràcies a un pacte amb ERC que va deixar fora el PSC, partit més votat, i l’any 2019 va tenir majoria absoluta de sis regidors.

A la llista el seguiran els actuals membres del govern Judit Grau, Rafa Pérez, Ester Villanueva i Carme Barrio. També Marcel Parra i Quim Velasco.

LA PREGUNTA

Qui és el favorit a les eleccions als EUA?

En aquesta enquesta han votat 121 persones.
Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't