La fiscalia acusarà els cinc CDR de l’operació ‘Judes’ de terrorisme

La fiscalia encara no ha presentat el seu escrit d’acusació però sí que ha avançat els càrrecs pels 12 CDR encausats


29/06/2023
Montmeló

La Fiscalia de l’Audiència Nacional no ha presentat encara l’escrit d’acusació sobre l’operació ‘Judes’ però sí que ha avançat en un informe del 15 de juny que acusarà els CDR encausats d’un delicte de terrorisme. A més, a vuit dels dotze processats els afegirà els delicte de tinença, depòsit i fabricació d’explosius i el d’estralls de caràcter terrorista en grau de temptativa.

Així es va expressar quan l’Audiència Nacional va emetre la seva resolució de conclusió del sumari, on manté el processament per pertinença a organització terrorista contra 12 dels CDR detinguts. A vuit d’ells els atribueix també el delicte de tinença d’explosius. El cas es va arxivar per a un dels arrestats llavors.

Entre les 12 persones implicades en la causa, n’hi ha cinc del Vallès Oriental: tres veïns de Mollet, un de Sant Fost i una de Montmeló. Dos van ser arrestats en el moment de l’actuació de la Guárdia Civil. Els altres tres van ser afegits a la causa posteriorment. A l’abril, es va donar per tancada la instrucció i es va remetre la causa a un jutjat penal.

LA PREGUNTA

Quina creu que serà la força més votada a les eleccions al Parlament?

En aquesta enquesta han votat 372 persones.
Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't