Manel Balcells ja és el nou conseller de Salut

Ha pres possessió aquest dimarts al Palau de la Generalitat


11/10/2022
Barcelona

Manel Balcells ja és el nou conseller de Salut de la Generalitat. Ha pres possessió aquest dimarts al matí en un breu acte al Palau de la Generalitat amb la resta dels sis nous consellers del govern desginats després de la crisi per la sortida de Junts.

Balcells ha estat el cinquè en prometre el càrrec amb la fórmula: ”Sí, ho prometo”. Després ha intercanviat unes breus paraules amb el president Pere Aragonès. És la mateixa fórmula que han fet servir tots els nous consellers.

Balcells durant l’acte / Griselda Escrigas

Aragonès ha agraït als nous consellers “l’acte de responsabilitat” que assuneixen i ha destacat que han fet ”un pas endavant, sebse dubtar-ho”. Els ha demanat que treballin ”per tirar endavant Catalunya” i que posin ”la ciutadania per davant” governant pel conjunt de la societat catalana.

També ha parlar de la necessitat de treballar en tres línies: atendre les urgències per l’increment de preus que posa en dificultat moltes famílies, impulsar la transformació del país afrontant, entre d’altres, la crisi climàtica i treballar d’acord amb ”la determinació de posar el futur polític de Catalunya en mans de la ciutadania”.

Després de la presa de possessió, el nou govern s’ha fet una foto de família i, després, fa la primera reunió.

LA PREGUNTA

Veu bé l’avançament electoral a Catalunya?

En aquesta enquesta han votat 876 persones.
Comentaris
Encara no hi ha comentaris en aquesta entrada.

    {{ comment.usuari }}{{ comment.data }}
    Comentari pendent d'aprovació

    {{ comment.text }}


Fes un comentari

Comentant com a {{ acting_as }}.

{{ success }}

Per fer un comentari has d'estar identificat com a usuari.
Entra o registra't